Cine suntem?

Voltech Romania face parte dintr-un grup de companii care ofera solutii profesioniste de inalta calitate in domeniul energiei alternative regenerabilea-sisteme fotovoltaice, sisteme solare pentru apa calda menajera, turbine eoliene,iluminat cu Led- si solutii in domeniul instalatiilor industriale de incalzire- racire a apei si stingerea incendiilor.

Odata cu intrarea pe piata din Romania venim cu un plus de transparenta si incredere pe care dorim sa o transmitem clientilor nostri prin implementarea de solutii ce aduc cu adevarat economia, confortul si siguranta in casele Dumneavoastra.

Certificari

Ce oferim?

Fiind formati dintr-o echipa tanara de profesionisti,cu vaste cunostinte in domeniul energiei regenerabile ,dornici de performanta in domeniul nostru si preocupati de mediul inconjurator in care traim noi si semenii nostri oferim:

  • Consultanta in alegerea solutii optime tinad cont ca raportul pret/calitate sa fie in favoarea Dumneavoastra.
  • Finantare- nu intotdeauna nevoia ta corespunde cu bugetul alocat,de aceea oferim posibilitate finantarii solutiei dorite.Ne implicam activ in obtinerea finantarii si pentru implementarea unor ferme/parcuri fotovoltaice.
  • Echipamente pe care le importam de la cei mai importanti producatori la nivel national si international.
  • Implementare a solutiilor cu ajutorul unei echipe tehnice caracterizate printr-o vasta experienta pe domeniu si un profesionalism desavarsit.
  • Mentenenanta si o echipa dedicata sa-ti raspunda oricand intrebarilor tale privind exploatarea sistemului sau a solutiei implementate.

Care este experienta noastra?

Am implementat peste 1500 de sisteme termo solare-panouri solare- la persoane fizice si agentii economici din toate judetele tarii,si am reusit sa le aducem intotdeauna un plus valoare activitatii economice desfasurate sau spatiului locativ. Ne-am implicat activ in promovarea si implementarea Programul Casa Verde pentru clientii nostri din 5 judete.

Am implementat sisteme fotovoltaice in toate judetele tarii incepand de la solutii pentru iluminat si alimentat consumatorii casnici pana la alimentarea integrala a consumului de energie electrica pentru agentii economici.

Munca noastra nu s-a limitat doar la atat, ci am cautat sa oferim si solutii la cheie si in domeniul injectie in retea, a parcurilor fotovoltaice, si ne mandrim cu realizari noastre din acest moment.

Am reusit sa tragem o linie clara fata de competitorii nostri si sa recomandam clientii nostri , ajutandu-ne de datele si masuratorile zonale, solutii care implica generatoare eoliene doar acolo unde se merita din punct de vedere al productiei corelat cu nevoia de consum.

Ne implicam proactiv in gasire de solutii care reduc la jumatate consumul de curent electric prin promovarea noilor tehnologii pe LED in randul agentilor economici si a persoanelor fizice pentru ca intotdeauna pornim de la ideea ca economie putem face doar daca analizam direct comportamentul nostru de consum si al echipamentelor pe care le folosim. Facem intotdeauna un management al costurilor clientilor nostri inainte de a recomanda o aplicatie. Deviza noastra pe acest domeniu este :

Reduceti consumul cu 80% folosind noua tehnologie, Tehnologia LED!

Care este scopul nostru?

Scopul nostru este sa devenim reperul de netagaduit pe acest domeniu al energiei regenerabile si sa fim intotdeauna in primul flanc in promovarea noilor tehnologii!

ALATURA-TE NOUA SI DA START VIITORULUI!